Повідомлення telegram каналу - @exbchy

Логотип телеграм спільноти - Exaybachay 2024-01-28

Exaybachay

Кількість підписників:
354
Фото:
125 
Відео:
 
Посилання:
24 
Категорії:
Зображення та фото | Пізнавальне | Природа | Цитати | Гумор та розваги
Опис:
Так само, як і Екзибічі, який повернувся зі своїх мандрівок, ми вам розкажемо, що бачили і чули, а вірити чи ні -- це особиста справа кожного. Наш маніфест: https://shorturl.at/qrX25 Зв'язок: @mitcham Пам'яті Романа Сенченко та Юрія Волка старшого.

Канал Exaybachay - @exbchy - №174

Сьогодні майже скрізь почався навчальний рік, тому пост про навчання та освіту.
Джон Коркоран — американський вчитель, письменник та засновник благодійного фонду імені себе. Історія містера Коркорана цікава тим, що він протягом своєї 17-річної кар'єри вчителя старшої школи не вмів читати.
Джон виріс в Нью Мексіко, і ще в дитинстві через дислексію його грамотність застрягла десь на рівні другого класу. Батьки цих проблем не помічали, оскільки мали шістьох дітей. В школі Коркоран був записаний в слабкі учні, але учителі більше відволікалися на дисциплінарні проблеми Джона, ніж на його труднощі з читанням.
Далі пішло: випуск зі школи через махінації на іспиті, недоброчесне навчання в університеті Техасу, поєднане зі спортивною стипендією, випуск у 1961 році зі ступенем бакалавра в освіті та бізнес-адмініструванні.
Згодом Джон Коркоран став учителем, причому усіляко приховував свою нездатність читати. Наприклад, навіщо зачитувати список учнів, якщо можна просто попросити їх озвучити свої імена, типу як для знайомства у класі.
Протягом 17 років Джон змінював школи, аж допоки не подався у будівництво. Водночас, у віці 48 років совість та виступ Барбари Буш про грамотність по телевізору таки змусили Джона навчитися читати й він досяг рівня шостого класу школи.
Шо тут скажеш: «учітесь, читайте, І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь».
#історія #освіта

Зображення до поточного посту у каналі "Exaybachay" - @exbchy
151
24-09-02 12:55