Повідомлення telegram каналу - @doknews_ua

Логотип телеграм спільноти - НДС!😱 Україна△ 2021-12-07

НДС!😱 Україна△

Кількість підписників:
59
Фото:
2000 
Відео:
1440 
Посилання:
291 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Спостерігаємо...

Канал Не дрочи Собаку!😱 Україна - @doknews_ua - №4572

План перемоги здається трішки 🤏недороблений, виглядає не те що не переконливо а якось ну таке 😒
Згадуючи слова росіянина Бориса Немцова : путін буде йти вглиб України скільки йому дадуть це робити українці , тому що він бандит з вулиці з такими ж поняттями,а такі люди розуміють лише мову сили.
Згадуючи ці слова , я б в плані миру поміняв би пропозицію розмістити комплексний стратегічний НЕядерний пакет стримування саме на ЯДЕРНИЙ ☢️ .
Україна не дивлячись на те що позбулась цього озброєння в замін на папірець( відмовилася від ядерного арсеналу в обмін на гарантії безпеки від США, Великої Британії та Росії.)
Все ж таки я вважаю нашу ядерну програму можливо відновити , саме тому що у нас залишилась велика радянська учбова база та багато науковців які саме під час війни мають найбільший попит.
Наші партнери скажуть - це погано бо міжнародні угоди про глобальну безпеку, це забороняють оскільки ядерне розповсюдження може загрожувати стабільності в регіоні.
Так у нас й так тут трішки зовсім чутка 🤏 нестабільненько , як я бачу за роки війни що всі правила встановленні Заходом не діють на весь світ окрім українців та України.

Зображення до поточного посту у каналі "Не дрочи Собаку!😱 Україна" - @doknews_ua
46
24-10-16 10:17