Повідомлення telegram каналу - @doknews_ua

Логотип телеграм спільноти - НДС!😱 Україна△ 2021-12-07

НДС!😱 Україна△

Кількість підписників:
59
Фото:
2000 
Відео:
1440 
Посилання:
291 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Спостерігаємо...

Канал Не дрочи Собаку!😱 Україна - @doknews_ua - №3129

Знаєте, ми часто молимось. З березня минулого року я зустрічав атеїстів, з якими потім разом молився у дуже різних місцях і за різних обставин. Молимось тут.
Знаєте, якби не військові капелани, чимало людей тут остаточно б з‘їхали з глузду. Архангел, Кіт, якби не ви, і ваші поради, ваше вміння слухати, все б протекло.
Якщо говорити про церкву, то вона має бути українська. Мені пощастило говорити з капеланами ПЦУ, і якщо братися за релігію в Україні, то вона точно має бути без політики.
Я знаю прихожан московського патріархату. Але за цією церквою роками стояла агентура в рясах. Новінський, активи якого арештувала СБУ, Деркач, Медведчук. Про них сьогодні сказав Предстоятель ПЦУ Епіфаній. Вони навіть не приховували політичний вплив проросійських партій на московський патріархат, вплив росії, політиків. Агентура в рясах, як у часи срср.
Тому, коли я читаю в зверненні
Епіфанія слова «жодна політична сила, партія чи окремий лідер не можуть і не будуть мати в Православній Церкві України якоїсь виняткової чи тим більше контролюючої ролі», мені це приємно, бо це розумно, сучасно і важливо. Бо я терпіти не можу політиків, які сьогодні піаряться на військових. І я терпіти не можу тих самих політиків, які зараз намагаються лізти та піаритись на ПЦУ, приписуючи собі роль творця нашої церкви. Бо нашу церкву творять ті, хто вірять і моляться, творить культура, люди, які сьогодні сидячи в окопах і підвалах Бахмута, говорять з капеланами нашої церкви.
В нас якесь тимчасове майже затишшя. Вони готують штурм Іванівського, і схоже шоковані роботою нашої арти.
А ви помоліться сьогодні. А якщо ви політик, перестаньте піаритись на армії та церкві.

19
23-04-13 19:21