Повідомлення telegram каналу - @best_isp

Логотип телеграм спільноти - BEST1 консультації, планові роботи, аварії 2022-01-31

BEST1 консультації, планові роботи, аварії

Кількість підписників:
11616
Фото:
1450 
Відео:
140 
Посилання:
132 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Консультації, повідомлення про аварії та планові роботи у мережі Компанії Бест

Канал BEST1 консультації, планові роботи, аварії - @best_isp - №2643

📢 Шановні клієнти!
Наша компанія активно працює над глобальною модернізацією ваших інтернет-підключень. Ми масово переводимо абонентів зі старих мідних з'єднань Ethernet на сучасні оптичні підключення PON, які мають багато переваг:

🌐 Вища швидкість та стабільність: PON дозволяє досягати швидкостей до 1 Гбіт/с, що забезпечує комфортне користування інтернетом навіть за високих навантажень.
⚡️ Енергонезалежність: Пасивна оптична мережа не потребує проміжних вузлів, тому працює навіть під час відключень електрики. Наші рішення дозволяють підтримувати інтернет-з'єднання до 72 годин.
🚀 Захист від збоїв та перешкод: Оптика менш чутлива до завад, наводок та сусідських вірусів, що забезпечує високу стабільність вашого з'єднання.
🏠 Покращення в кожному будинку: Більше ніж 70% наших абонентів вже підключені до оптичного інтернету. Ми починаємо примусове переведення клієнтів з мідних комутаторів на оптоволокно. Якщо ваш будинок потрапляє до першої черги, роботи будуть виконані за рахунок компанії, Вас проінформують телефонним дзвінком, та об'явою на під'їзді.
Для підключення вам потрібно буде оплатити лише оптичний перетворювач ONU вартістю 600 грн, вартість матеріалів, кабелю та роботи з підключення у такому випадку оплатить Компанія Бест. Якщо ви хочете зберегти існуючу кабельну розводку по квартирі, ми підведемо оптику до щитка і встановимо оптичний перетворювач з живленням через POE адаптер (вартість 400 грн), що гарантовано забезпечить стабільну швидкість до 1 Гбіт/с і надійну роботу під час відключень електрики.
Якщо Ваш будинок поки ще не потрапив під модернізацію, а Ви хочете підключити оптичне волокно, Вам необхідно оплатити виклик 300 грн та оптичний перетворювач ONU, а роботи з подачі сигналу, кабель, пасивні компоненти оптичної мережі наша Компанія встановить за власний рахунок.

💡 Для користування послугою під час відключень електрики, вам потрібно лише підключити ONU та роутер до пауербанку.
🙏 Ми вдячні за вашу довіру і будемо продовжувати працювати над тим, щоб надавати якісні та надійні послуги інтернету в будь-яких умовах. Ваш комфорт та стабільний доступ до мережі – наш пріоритет!
Залишайтеся з нами та користуйтеся швидкістю майбутнього! 🚀
9000
24-10-15 15:49