Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4343
Фото:
699 
Відео:
207 
Посилання:
860 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1431

📌 Нещодавно фахівці напряму Knowledge Management спільно з Відділом вивчення та впровадження передового досвіду роботизованих операцій Центру інновацій та розвитку оборонних технологій МОУ взяли участь в організації та проведенні апробації нової концепції застосування наземних роботизованих систем.
▪️ Апробація концепції здійснювалася у форматі військової гри (wargaming). Було протестовано 10 різнотипних наземних роботизованих комплексів (НРК), що заведені у єдину систему управління.
▪️ Усі наземні роботизовані комплекси є розробками українських виробників. НРК виконують вогневе ураження, інженерні та логістичні завдання.
🦾 Воювати мають роботи, а не люди, проте, саме люди керують роботами. Даний підхід ще раз продемонстрував важливість підготовки та освіти військовослужбовців, адже роботи - це інструменти виконання завдань, а інструменти в руках підготовлених солдатів та сержантів, під керівництвом досвідчених офіцерів - це ефективна зброя, що може змінити хід бою.
🤝 Підтримай діяльність напряму Knowledge management:
📌 Зроби разовий внесок: https://send.monobank.ua/jar/8du36yMLfz
📌 Або оформи підписку: https://cutt.ly/3w25KZzP
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
4800
24-07-25 10:58