Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4329
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1203

Армія дронів розпочинає новий етап навчання операторів БПЛА. Військові навчаться керувати не лише коптерами, а й FPV-дронами та безпілотниками літакового типу.
За попередні 10 місяців роботи за підтримки Армії дронів 26 Центрами підготовки операторів БПЛА навчено вже 10 тисяч операторів дронів. І звісно, Аеророзвідка долучена до цього процесу.
Наші курси пілотування БПЛА нового формату покликані не просто навчити військових керувати дроном, а й обробляти та передавати отримані розвідувальні дані через систему ситуаційної обізнаності Дельта, що дозволяє підготувати комплексно навчених військових, які працюватимуть за процесом ISTAR.
Курси проходять в прифронтових областях, що дозволяє навчатися практично в бойових умовах. Програма розрахована на 5 днів та поділена на теоретичну і практичну частини.
Військові отримують інформацію про основні задачі групи БПЛА – розвідку, пошук, спостереження, коригування та ураження, ознайомляться з видами БПЛА та їхніми характеристиками, дізнаються, що впливає на керування БПЛА та як не втратити дрон, навчаться планувати завдання з максимальною ефективністю та безпекою для екіпажу.
Окрім того – опановують практичне застосування системи ситуаційної обізнаності Дельта, яку українські військові використовують для планування та ведення бойових дій, координації й отримання ситуаційної обізнаності.
Після теорії — активна практика для відточування здобутих знань “у полях”, вивчення усіх важливих нюансів керування дронами. Насамкінець – іспит, який також включає виконання практичного завдання.
По завершенню курсу ми продовжуємо сапортити пілотів та надавати сервісну підтримку.
Підготовка пілотів БПЛА, які мають практику з обробки та передачі отриманих розвідувальних відомостей та матеріалів системою ситуаційної обізнаності Дельта, суттєво підвищить ефективність операцій і зробить нашу армію сильнішою та сучаснішою.
З січня по травень 2023 ми:
провели 21 набір
сертифікували 305 пілотів
сертифікували 7 інструкторів для масштабування навчання
створили спільноту “Аеророзвідка Hub” для подальшої підтримки та взаємодії з пілотами
запровадили формат навчання “Екзаменаційне тестування” для пілотів з досвідом від 5 місяців
Далі більше!
Фото Міністерства цифрової трансформації України
720
23-06-15 14:41