Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4329
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1195

У всьому світі загроза від кібератак зростає як за кількістю, так і за інтенсивністю. Щорічно хакери створюють близько сотні мільйонів нових варіантів шкідливого програмного забезпечення. Щоб убезпечити себе, за даними McKinsey, деякі компанії інвестують до 500 мільйонів доларів у кібербезпеку.
А скільки коштує кіберзахист українських військових?
Наш ворог також вдається до кібертероризму, адже знає, що українські військові використовують десятки програм, додатків та сервісів, які дозволяють забезпечувати поінформованість та ситуаційну обізнаність, покращувати координацію та взаємодію між підрозділами, більш влучно та ефективно використовувати наявні засоби для знищення ворога.
Саме тому ми хочемо зробити безпечним кіберпростір українських захисників. І розпочали з забезпечення ключами безпеки FIDO всіх користувачів системи ситуаційної обізнаності Дельта.
Один ключ в середньому коштує $50. На весь сектор безпеки і оборони потрібно $50 млн. Ми ж хочемо, щоб у кожного військового були автомат, каска, бронежилет? Сьогодні йому потрібен ще і ключ безпеки FIDO!
Долучайтеся до кіберзахисту українських військових: https://send.monobank.ua/jar/3B7sZA4PD4

836
23-06-12 15:16