Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4329
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1129

📲Як наблизити перемогу за кілька кліків у смартфоні? Ефективні способи
Українська армія успішно нищить ворога на передовій. Та щоб здобути перемогу, потрібна допомога кожного. Примножити хороші новини з фронту можна за кілька кліків у смартфоні. Ділимося трьома дієвими способами.
1️⃣ Чатбот єВорог
Повідомляйте Сили оборони про російську техніку, скупчення особового складу та колаборантів через чатбот від Мінцифри. Ваші заявки допомагають виявляти та знищувати позиції противника. Перейти в єВорог можна з головного екрана в застосунку Дія або за посиланням 👉🏻 @evorog_bot
2️⃣ Військові облігації в застосунку Дія
Купуйте військові облігації і в такий спосіб підтримуйте армію та економіку України. Кожна облігація — це зброя, техніка та необхідні медикаменти для наших захисників та захисниць. А ще вигідна інвестиція. З придбаної облігації ви отримаєте прибуток: вкладені кошти + відсоток.
3️⃣ Армія дронів від UNITED24
Донатьте на нові «пташки» для нашої армії. Це «очі» військових, які проводять розвідку, допомагають знищувати ворога та зберігають життя українським захисникам та захисницям.
Зберігайте допис і діліться з друзями.
Долаємо ворога разом!💪🏻
882
23-04-22 10:45