Pages, Numbers і Keynote для iPad тепер підтримують наведення Apple Pencil

Розпізнають стилус на відстані до 12 міліметрів.

Apple оновила свої додатки Pages, Numbers і Keynote для 11- і 12,9-дюймових iPad Pro, додавши підтримку наведення Apple Pencil. Функція дозволяє створювати ілюстрації з більшою точністю, пише MacRumors.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Pages, Numbers і Keynote для iPad тепер підтримують наведення Apple Pencil

Тепер новітні планшети компанії можуть розпізнавати Apple Pencil (2-го покоління) на відстані до 12 міліметрів над дисплеєм. Завдяки цьому попередні начерки можна оцінити до створення малюнка. А функція Scribble, яка перетворює рукописи на друкований текст на iPad, отримала автоматичне розширення текстових полів при наведенні стилуса на екран.

Раніше повідомлялося, що Apple Pencil отримав підтримку нахилу і вектора в iPadOS 16.4, що дає змогу заздалегідь побачити, як кут олівця впливає на намальовану лінію.

Додатки Apple iWork також отримали виправлення помилок і низку інших поліпшень на iOS і macOS, включно з можливістю експортувати та надсилати копії документів, електронних таблиць і презентацій у різних форматах прямо з меню "Поділитися". Оновлення доступні безкоштовно в App Store і Mac App Store.

2023-03-31 10:30:46