OnePlus представила механічну клавіатуру Keyboard 81 Pro

Це спільна робота OnePlus і Keychron.


Через місяці тизерів OnePlus нарешті випустила свою першу клавіатуру. Новинку під назвою OnePlus Keyboard 81 Pro розробляли спільно з Keychron, що відразу впадає в очі: вона схожа на Keychron Q1 Pro. Обидві моделі використовують розкладку 75%, підтримують заміну перемикачів на гарячу і ручку, призначення якої можна налаштувати під себе.


Від OnePlus тут колірна схема (вже звичне поєднання сірого і червоного), також зручним доповненням стала ніжка, яка дасть змогу регулювати нахил. Ще одне нововведення - фізичний перемикач між режимами USB і Bluetooth, в іншому ж характеристики схожі на Keychron Q1 Pro.


Клавіатура підтримує RGB-підсвічування і має акумулятор на 4000 мА-год. Автономність не уточнюється, але Q1 Pro з такою ж батареєю працює 300 годин без підсвічування або 100 годин з підсвічуванням, тож від новинки OnePlus варто очікувати приблизно того ж.


Що ж до перемикачів, тут OnePlus представила свої власні варіанти: тактильні Winter Bonfire і лінійні Summer Breeze. Вони зроблені з міцного PBT-пластика, корпус самої клавіатури алюмінієвий.


Вартість OnePlus Keyboard 81 Pro поки не розкривається, у продаж вона надійде у квітні.


Фото з сайту www.oneplus.com

2023-02-13 20:03:01