Повідомлення telegram каналу - @zinkivnews

Логотип телеграм спільноти - Зіньків Новини 2021-06-07

Зіньків Новини

Кількість підписників:
2602
Фото:
1140 
Відео:
57 
Посилання:
836 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🔎 Перше незалежне медіа твоєї громади 📲 Інформуємо про головні події та новини Зіньківщини 📷 Ми в Instagram: https://instagram.com/zinkivnews ✍🏻 Співпраця/реклама: @zn_moder

Канал Зіньків Новини - @zinkivnews - №2034

🕯На війні загинув 40-річний захисник із Зіньківської громади Руслан Наріжний
16 серпня під час виконання бойового завдання в районі села Ольгівка Курської області російської федерації загинув стрілець 2-го штурмового спеціалізованого відділення 2-го штурмового спеціалізованого взводу 3-ї штурмової спеціалізованої роти (ШКВАЛ), солдат Руслан Наріжний. Про це повідомили в Зіньківській міській раді.
Народився Руслан Наріжний 28 лютого 1984 року в селі Білоцерківка Великобагачанського району Полтавської області. Згодом разом із родиною переїхав у Бобрівник Зіньківської громади, де закінчив місцеву школу. У регіональному центрі професійно-технічної освіти міста Зіньків опанував професію тракториста. Проходив військову службу у лавах ЗСУ в Пирятині, мав звання молодшого сержанта. Після армії повернувся додому, працював у СБК «Україна» трактористом. 11 червня 2024 року був призваний на військову службу за контрактом.
Прощання із полеглим відбудеться 22 серпня: о 12:00 — «живий» коридор по вул. Воздвиженській у м. Зіньків, далі траурний кортеж рухатиметься у с. Бобрівник; о 12:15 — траурний мітинг у центрі с. Бобрівник. Похоронять військовослужбовця на кладовищі с. Бобрівник. Зокрема, у зв'язку із загибеллю захисника у російсько-українській війні 22 серпня у Зіньківській громаді оголошено День жалоби.
📣 Підписатися на канал | Чат | Instagram
Зображення до поточного посту у каналі "Зіньків Новини" - @zinkivnews
1800
24-08-21 17:07