Повідомлення telegram каналу - @zhinkavarta

Логотип телеграм спільноти - Українська Жіноча Варта 2021-06-20

Українська Жіноча Варта

Кількість підписників:
2075
Фото:
2620 
Відео:
82 
Посилання:
1910 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🛡Ukrainian Women’s Guard - Офіційне інформаційний канал жіночої мережі руху опору УЖВ👉Скарги, пропозиції, важливий контент сюди uzv.ukraina@gmai ✨Канал:https://t.me/zhinkavarta 👥 Зв’язок: @O_Bila

Канал Українська Жіноча Варта - @zhinkavarta - №4617

📌23 липня Українська Жіноча Варта провела вебінар із психологом на тему «Особливості комунікації з людьми, які мають бойовий досвід»
💙💛23 липня 2024 року ГО «Українська Жіноча Варта» провела зустріч із психологом на тему «Особливості комунікації з людьми, які мають бойовий досвід». Зустріч пройшла в онлайн-форматі.
⚡️На вебінарі психологиня детально розповіла про посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), його симптоми та методи боротьби з ним. Адже для того, щоб допомогти близькій людині, яка на власному досвіді відчула, що таке війна, потрібно розуміти, що з нею відбувається. Саме про це і йшлося на вебінарі.
🤔До речі, а чи ви знаєте, що таке тригер? Тригер (від англ. “trigger”) – це те, що повертає людину назад до пережитих подій. Небезпечними є травматичні тригери, які раптово викликають страх, паніку, апатію. Вони бувають внутрішні та зовнішні.
🔹️Внутрішні тригери –  це те, що ми відчуваємо всередині свого тіла (думки та емоції). Тобто те, як ми почувалися під час травматичної події (тілесні відчуття).
🔸️Зовнішні тригери – це ситуації, люди або місця, що знаходяться поза нашим тілом та розумом, і які нагадують про травматичну подію.
⏩️Після теоретичної частини фахівчиня відповіла на питання, які жінки написали, коли реєструвалися на вебінар, та які виникли в присутніх під час зустрічі.
🔥Спікеркою було запрошено лікарку-психологиню Ганну Молдован, яка працює в Центрі психічного здоров’я та реабілітації «Лісова Поляна». Її спеціалізація – робота з військовослужбовцями, ветеранами та членами їхніх родин. Освіту Ганна отримала за спеціальностями “Медична психологія” та “Травматерапія”.
✅️УЖВ і надалі планує проводити вебінари з психологом. Мета таких зустрічей – соціальна згуртованість українок, психологічна підтримка та допомога під час війни. Слідкуйте за анонсами в наших соцмережах, щоб не пропустити наступні заходи.
🇺🇦Проведення цього заходу та ця публікація стали можливими завдяки підтримці Українського Жіночого Фонду. Відповідальність за зміст інформації несе ГО “Українська Жіноча Варта”. Інформація, що представлена в дописі, не завжди відображає погляди УЖФ.
#УЖВ
@uaguard
@zhinkavarta
@UWguardNewsEN
Instagram
Facebook
ГО "Українська Жіноча Варта"
Телеграм-канал УЖВ ХАБ Бородянка
УЖВ ХАБ Бородянка
353
24-07-25 14:06