Повідомлення telegram каналу - @zbroya

Логотип телеграм спільноти - Збройовий Канал 2021-12-25

Збройовий Канал

Кількість підписників:
7561
Фото:
1470 
Відео:
118 
Посилання:
670 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Канал Віталія Педченка про зброю та стрільбу. Контакт: @vitalypedchenko Група з анонсами тренувань: https://t.me/shootingtraining ! Я не прошу гроші через Телеграм, то шахраї ! ➡️ В коментарях вітається українська мова. Образи, срачі - видаляю.

Канал Збройовий Канал - @zbroya - №1044

Тобто це означає найпростіше та, зазвичай найпримітивніше, хоча, якщо ми говоримо, наприклад, про дубовий тугий Mil-Spec УСМ, то він буде надійно наколювати капсуль.
З того, часу, прогрес не стояв на місці і кожен виробник намагався покращити свою зброю, щоб отримати перевагу над конкурентами. А це значить, що з’явились кращі варіанти всіх запчастин і Mil-Spec, зазвичай, означає найпростішу та найдешевшу деталь, яку ставлять на найпростіші карабіни.
Наприклад, якщо ви хочете замінити затвор або УСМ гвинтівки, що має стандарт «Mil-Spec», то ви можете взяти будь-яку сумісну запчастину і замінити її без проблем.
Підсумовуючи, наявність більшої кількості запчастин «Mil-Spec», не означає автоматично, що ми володіємо кращою гвинтівкою, а просто означає, що вона більш сумісна з такими запчастинами.
Напишіть, якщо вам цікаво побачити список вимог до Mil-Spec специфікації, я зроблю окремий пост.
P.S.: На фото ствол карабіна Voodoo Witch Doctor з ще одним магічним написом, який всі шукають ;)

1600
23-01-25 11:42