Повідомлення telegram каналу - @yakurkul

Логотип телеграм спільноти - Я-Куркуль 2021-11-14

Я-Куркуль

Кількість підписників:
6132
Фото:
6530 
Відео:
1010 
Посилання:
9690 
Категорія:
Економіка
Опис:
Канал для реальних фермерів: 🔸Агроновини 🔸Техніка і технології сільського господарства 🔸Лайфхаки 🔸Секрети високих врожаїв З питань взаємопіару: @ya_Kurkul з приводу реклами пишіть на пошту: reklama@latifundistmedia.com

Канал Я-Куркуль - @yakurkul - №13644

😮 Розмір негативного ефекту спеки, яка наразі панує в Україні, залежатиме від того, яка буде погода в наступні тижні, оскільки наразі пік цвітіння, запилення пізніх культур та їхнього росту. Але вже станом на сьогодні ця спека справді не дозволить зібрати рекордні показники з кукурудзи та соняшника.
💬 «Ситуація на полях соняшнику дуже тяжка. Спека, що накрила всю країну, негативно вплине на врожай цієї культури. Вже при +30-32°C соняшник не росте. Тільки кілька годин зранку та кілька годин увечері рятують рослину. Вдень соняшник при таких високих температурах просто горить. Ще й дощів немає», — озповів головний агроном компанії PROMETEY Ілля Троїцький.
⛈️ Тим часом сьогодні в Україні оголосили штормове попередження. Синоптики повідомили, що у західних, північних та більшості центральних областей очікуються грози.
951
24-07-18 11:02