Повідомлення telegram каналу - @www_pub

Логотип телеграм спільноти - /www/pub 1.055821β 🇺🇦 2021-06-07

/www/pub 1.055821β 🇺🇦

Кількість підписників:
135
Фото:
6350 
Відео:
816 
Посилання:
974 
Категорія:
Блоги
Опис:
Ми тіпа здрасьтє. Деградуємо разом. Аніме картинки: @szyzynka Новини по ranobe.in.ua: @ranobeinua Блох: @steftim_log github головного адміна: https://github.com/steftim linkedin: https://linkedin.com/in/steftim

Канал /www/pub 1.055821β 🇺🇦 - @www_pub - №13184

Друзі, ми стоїмо перед важливим викликом!
В Україні намагаються узаконити радянську систему транскрипції японської мови — систему Поліванова. Ця застаріла схема не відображає сучасних реалій і є частиною радянської спадщини, від якої ми прагнемо відмовитися. Нам важливо зберегти культурну незалежність і використовувати сучасні системи, що шанують японську мову та українську фонетику!
Повний текст дискурсу можете почитати тут.
Тому ми закликаємо всіх долучитися до протесту!
Що треба зробити? Надіслати лист до Інституту сходознавства, Міністерства освіти та науки України і Міністерства закордонних справ.
Це легко:
– Скопіюйте текст листа-петиції.
– Впишіть своє імʼя.
– Відправте його на три адреси:
Інститут сходознавства: instkrymsk@gmail.com
МОН України: ez@mon.gov.ua
МЗС України: zsmfa@mfa.gov.ua
Чому саме лист? Тому що це офіційне звернення, на яке Інститут сходознавства, Міністерство освіти та МЗС не можуть не відповісти. Якщо надійде достатньо багато звернень, проблема стане більш очевидною і вони будуть змушені відреагувати.
Пишіть листи та розповсюджуйте цей заклик! Давайте здіймемо справжнє цунамі підтримки, інакше залишимося з «сусі» та «утіхою». Разом ми можемо змінити ситуацію!
#не_сусні_ні_русні

Зображення до поточного посту у каналі "/www/pub 1.055821β 🇺🇦" - @www_pub
64
24-10-08 19:37