Повідомлення telegram каналу - @watreandliquidtreatment_ua

Логотип телеграм спільноти - Водопідготовка та очистка рідин - Літек Аква 2023-05-04

Водопідготовка та очистка рідин - Літек Аква

Кількість підписників:
4
Фото:
10 
Відео:
 
Посилання:
14 
Категорія:
Технології
Опис:
Наш канал присвячений обміну інформацією про промислове водопідготовку та обладнання для фільтрації рідин. Тут багато корисної інформації для інженерів та власників бізнесу.

Канал Водопідготовка та фільтрація рідин - технології - @watreandliquidtreatment_ua - №11

На сьогодні, важко уявити підприємство, яке може функціонувати без води взагалі. Вода може бути частиною циклу виробництва, обовʼязковою складовою сировини чи продукту, використовуватись у нагрівальних системах тощо. До прикладу, окремі підприємства такі як виробники електроніки, потребують ультрачистої води. Отже, у кожному окремому випадку, на кожному окремому підприємстві, свої вимоги до якості підготовленої води.
Промислова водопідготовка – це великий комплекс робіт, послуг, технологій та обладнання, створених для забезпечення потреб якісною очищеною водою промислові підприємства, фабрики, заводи.
Розробка будь-якої технологічної схеми водоочисного обладнання починається з аналізу води та уточнення даних технічного завдання. За бажанням клієнта може бути проведений аудит наявного обладнання: воно може бути повністю або частково використане у майбутньому проєкті.
Хочете дізнатись більше? Переходьте на наш сайт:
https://litechaqua.com/ua/tekhnolohii/vodopidhotovka/promyslova-vodopidhotovka

6
23-05-16 09:26