Повідомлення telegram каналу - @vzbirna

Логотип телеграм спільноти - ВЗБІРНА 2024-07-14

ВЗБІРНА

Кількість підписників:
9029
Фото:
9400 
Відео:
1320 
Посилання:
1220 
Категорія:
Спорт
Опис:
Нові відео на нашому YouTube - https://rb.gy/ygyyib Найсвіжіші інсайди про збірну Україні з футболу. Інтерв'ю, коментарі гравців, тренування, челенджі та багато іншого

Канал ВЗБІРНА - @vzbirna - №11587

👀 Дмитро Криськів: «У чехів бойова, атлетична команда, а грузини добре працюють з мʼячем»
Півзахисник Шахтаря поділився емоціями від запрошення у національну команду та проаналізував суперників у Лізі націй.
«Емоції від першого тренування позитивні. Зустрівся з хлопцями, яких давно не бачив. Поле гарне, погода також гарна. Все супер.
Давно чекав цього виклику. Хотілося приїхати, показати те, що я можу і допомогти команді. Коли побачив своє ім'я у списку — дуже зрадів. Дружина, напевно, ще більше зраділа. Вона серед рідних дізналась першою, потім мама з батьком та сестрою.
Чого чекаю від себе на цьому зборі? Буду виходити на кожне тренування, кожну гру та викладатися на повну. Буду робити те, що від мене вимагає тренер. Намагатимусь якнайшвидше зрозуміти настанови. Якщо всі ми згуртуємось як команда і будемо робити те, що просить тренерський штаб, то все у нас буде добре, і буде позитивний результат.
Що можу сказати про Грузію та Чехію? Дивився минулу гру хлопців проти Чехії. У чехів бойова, атлетична команда. Було багато подач у штрафний, такий більше силовий футбол, агресивний. Грузинів ми ще не розбирали, але я дивився їх на минулому чемпіонаті Європи. Технічна команда, всі добре працюють з м'ячем. Думаю, у нас ще буде багато теорій, нам покажуть відео. Ми більш якісно та детально розберемо».
Джерело: УАФ
Зображення до поточного посту у каналі "ВЗБІРНА" - @vzbirna
913
24-10-09 15:38