Повідомлення telegram каналу - @vyshnevamtg

Логотип телеграм спільноти - Вишнева міська громада 2021-06-06

Вишнева міська громада

Кількість підписників:
3444
Фото:
4360 
Відео:
42 
Посилання:
3890 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Канал про події у нашій громаді

Канал Вишнева міська громада - @vyshnevamtg - №7656

Запобігаймо пожежам в природніх екосистемах Вишневої міської громади!
На літній період припадає значна кількість пожеж, зокрема це пожежі в природніх екосистемах. Рослинність поступово переходять в сухий стан, що створює оптимальні умови до виникнення загорянь та швидкого розповсюдження вогню.
З метою запобігання виникнення пожеж в природніх екосистемах рятувальники Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області систематично у складі спеціальної моніторингової групи, за участю представників Національної поліції, органів місцевого самоврядування проводять посилені профілактичні рейди під час яких здійснюється аеророзвідка за допомогою квадрокоптерів, виявляються місця горіння, спалювання сухої рослинності і виявлення потенційних порушників - паліїв.
В ході даних рейдів громадян застерігають від провокування пожеж в екосистемах та розповсюджується відповідні брошури та листівки.
Будьте обережні, дбайте про пожежну безпеку, бережіть своє життя та навколишнє середовище та спільно вживаймо заходів до правопорушників!
Закликаємо жителів Вишневої міської громади бути обережними в поводженні з вогнем на відкритому повітрі! У разі виникнення пожежі невідкладно телефонувати за номером: 101
Рятувальники вкотре нагадують, що статтею 77-1 КУпАП, за самовільне випалювання рослинності та її залишків, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 3060 до 6120 грн і на посадових осіб - від 15300 до 21420 грн.
Бучанське РУ ГУ ДСНС України у Київській області
TG  | FB  | Inst | YT | TT | Vb
962
24-08-10 09:30