Повідомлення telegram каналу - @volyn_news

Логотип телеграм спільноти - Волинські Новини 2021-12-29

Волинські Новини

Кількість підписників:
47518
Фото:
59900 
Відео:
14900 
Посилання:
21400 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Волині, України і світу від volynnews.com Повідомити новину, реклама: @torque

Канал Волинські Новини - @volyn_news - №108933

❗️⚡️Послугами скористалися понад 20 осіб: на Волині викрили групу, яка торгувала фальшивими документами для ухилення від мобілізації та для перетину кордону.
Фігуранти налагодили цілу мережу реалізації різних підроблених документів задля уникнення від служби чоловіків призовного віку та систематично здійснювали організацію незаконного перетину державного кордону України.
За місцями проживання та у транспортних засобах десятьох причетних провели 21 санкціонований обшук та вилучили низку доказів. Трьох осіб затримано у процесуальному порядку, повідомили у поліції Волині.
Під час проведення оперативних заходів та контролів за вчиненням злочину співробітники управління міграційної поліції ГУНП у Волинській області встановили групу чоловіків, які налагодили незаконний промисел з торгівлі підробленими тимчасовими посвідченнями військовозобов’язаних. Усі – жителі обласного центру та Луцького району. Ділки також виготовляли фальшиві довідки до актів огляду медико-соціальної експертної комісії та дипломи навчального закладу.
Кількість осіб, які скористалися «послугами», встановлюється в рамках досудового слідства, але вже відомо, що їх понад двадцять. Суми, які брали зловмисники, становлять від 500 і до кількох тисяч доларів.
186
24-10-23 10:12