Повідомлення telegram каналу - @voiennyi_kostopil

Логотип телеграм спільноти - ПротиВоєннийКостопіль (ПВК) 2022-01-28

ПротиВоєннийКостопіль (ПВК)

Кількість підписників:
6438
Фото:
3940 
Відео:
478 
Посилання:
654 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Канал створено для оперативного реагування під час військових дій на території Костопільської громади 🤝🏻Співпраця: @panda_office

Канал ПротиВоєннийКостопіль (ПВК) - @voiennyi_kostopil - №6299

У Костопільській громаді оголошено день жалоби
Сергій Демчук був старшим сином та завжди піклувався про своїх рідних: матір та брата. Він хотів одружитися з коханою дівчиною та купити будинок. На жаль, молоде життя обірвалося на війні. Сергію було всього 25..
Сергія Демчука призвали на службу 27 лютого 2022 року. Він був стрільцем 1-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу стрілецької роти Національної гвардії України. Мав позивний «Бізон».
«Сергій був дуже добрий та дружній до оточуючих і ніколи не відмовляв у допомозі. Дбав про наш будинок та господарство. Думав про майбутнє.. Разом із дівчиною вони хотіли купити хатинку. Мали одружитися вже, він зробив їй пропозицію» - каже матір Галина Демчук.
Сергій загинув внаслідок мінометного обстрілу на Запоріжжі. Це трапилося 26 липня. Того дня він востаннє виходив на зв'язок із рідними. Повідомив про обстріл, сказав, що все обійшлося. Та поранення Сергія були несумні із життям.

Інформація доповнюється, деталі поховання згодом.
Зображення до поточного посту у каналі "ПротиВоєннийКостопіль (ПВК)" - @voiennyi_kostopil
2500
24-07-29 11:13