Повідомлення telegram каналу - @vodolagainfo

Логотип телеграм спільноти - Водолага ⚡️ 2021-10-03

Водолага ⚡️

Кількість підписників:
5315
Фото:
2090 
Відео:
113 
Посилання:
1030 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
❗️Новини Нововодолазької громади❗️ ✅ https://instagram.com/vodolaga.info

Канал Водолага ⚡️ - @vodolagainfo - №3047

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!
Розпач і біль за загублену долю молодого, відважного воїна, який поклав життя за Україну, лягають на серце важким тягарем. Солдат Зазьорний Максим Олександрович, 04.01.1998 року народження, радіотелефоніст взводу безпілотних комплексів спеціального призначення, 21 липня 2024 року помер від ускладнень, пов’язаних із тяжким бойовим пораненням поблизу населеного пункту Благодатне Донецької області.
Він був такий ще молодий! Не встиг сповна насолодитись життям, створити сім’ю, втілити в життя свої мрії. До війни він працював у магазині товарів мобільного зв’язку, завжди з посмішкою, ввічливо обслуговував нововодолажчан, добре знався на техніці, міг дати слушну пораду. Всі, хто знав Максима, його однокласники та друзі, близькі та рідні пам’ятають його як щиру, відкриту людину, доброго душею, енергійного, веселого юнака, який любив життя, з усіма знаходив спільну мову, справжнього товариша. Він був толерантним та уважним до старших. Максима любили діти, бо відчували його щирість та доброту. Він був вихованим, порядним та відповідальним.
Нестерпно боляче сприймати цю трагічну новину. Не повернеться більше Максим до своєї домівки, не обійме маму, не заспокоїть і не підтримає, ані словом, ані своєю посмішкою. Не стане опорою на все життя коханій, з якою мріяв одружитись та прожити щасливо довгі роки … Проте світла пам’ять про його героїчне життя, про бойові заслуги повинна жити допоки б’ються наші серця!
ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!!!

Зображення до поточного посту у каналі "Водолага ⚡️" - @vodolagainfo
5400
24-07-24 06:05