Повідомлення telegram каналу - @viatrovych

Логотип телеграм спільноти - В’ятрович Viatrovych 2021-11-05

В’ятрович Viatrovych

Кількість підписників:
1679
Фото:
14 
Відео:
Посилання:
74 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Ми з України. Ми з виру історії. Спробую пояснити, що ви бачите нині, і роз’яснити причини, які криються у попередніх роках та століттях.

Канал В’ятрович Viatrovych - @viatrovych - №410

Добрий вечір, ми з України. Головне за день.
21 грудня
1. Українці знищили вже 100 тисяч російських окупантів.
2. Україна досягне абсолютної перемоги, - заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу у Вашингтоні на спільному засіданні обох палат Конгресу США. Він закликав США до продовження підтримки України і покарання терористичної Росії заради свободи й безпеки не лише України, а всього світу.
3. Росія завдала ракетних ударів по Краматорську та Харкову.
4. Президент Франції Еммануаель Макрон назвав "малоймовірним" вступ України до НАТО і закликав "зменшити залежність" Європи від США.
5. Повертаючись зі США в Україну Володимир Зеленський зустрівся з президентом Польщі Анджеєм Дудою.
6. В суді над екс-президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі в Тбілісі оголошено перерву після того як Саакашвілі відмовився використовувати грузинську мову і став говорити виключно українською, пославшись на те, що має лише українське громадянство.
7. В окупованій Каховці на Херсонщині загинув від вибуху очільник окупаційної адміністрації селища Любимівка Андрій Штепа.
8. Кораблі військово-морських сил Росії та Китаю провели спільні навчання в Східнокитайському морі.
9. Ексглава Роскосмосу Дмітрій Рогозін і так званий "глава уряду ДНР" Віталій Хоценко поранені під час обстрілу в Донецьку, де вони святкували в ресторані день народження Рогозіна.
Слава Україні!

552
22-12-22 19:27