Повідомлення telegram каналу - @vfukraine

Логотип телеграм спільноти - Vodafone Україна 2022-02-14

Vodafone Україна

Кількість підписників:
14359
Фото:
326 
Відео:
32 
Посилання:
624 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Це офіційний канал Vodafone Україна в Telegram. Обслуговування клієнтів проводиться в каналі: @VFUkraineBot

Канал Vodafone Україна - @vfukraine - №1006

👋 Друзі, з 2015 року Vodafone Ukraine розвиває туристичний проєкт Find & Follow. Його було створено з метою підтримки культурної та історичної спадщини України. За 8 років Find & Follow охопив низку туристичних, освітніх та культурних ініціатив. Він постійно розвивається та урізноманітнюється відповідно до вимог часу та суспільного запиту.
🗺 Ми стартували зі створення унікальних QR-маршрутів для самостійних подорожей Полтавою, Чернівцями, Ужгородом, Львовом, Херсоном, Києвом та Черкасами. А згодом розробили ще понад 50 онлайн-маршрутів, щоб залучати людей до мандрівок невеликими містами та селами в усіх областях України. Після початку повномасштабного вторгнення підтримали проєкт «Збережіть українську культуру», щоб разом з Міністерством культури та інформаційної політики України привернути увагу до воєнних злочинів росії проти України та показати світові велич та багатство нашої культурної спадщини.
📣 А сьогодні ми хочемо познайомити вас із новою ініціативою, що має назву #weareUKRAINE. Потужні промислові міста, голосні мегаполіси та затишні містечка й села – разом ми будемо відкривати їхні визначні місця, дізнаватися про локальні бізнеси, досліджувати природу та культурні надбання.
Цю ініціативу ми розпочинаємо з неймовірної Одеси, де сьогодні святкують день міста. Згодом проєкт охопить Одеську область та зрештою помандрує далі Україною. Ми триматимемо "зв’язок" із кожним куточком нашої країни. Адже це – наш дім, який ми любимо, захищаємо та оберігаємо. 💛💙
2400
23-09-02 10:01