Повідомлення telegram каналу - @va_kyiv

Логотип телеграм спільноти - КМВА (Київська міська військова адміністрація) 2021-12-25

КМВА (Київська міська військова адміністрація)

Кількість підписників:
55242
Фото:
3850 
Відео:
1220 
Посилання:
270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний Telegram-канал Київської міської військової адміністрації. Начальник КМВА — генерал-полковник Сергій Попко

Канал КМВА (Київська міська військова адміністрація) - @va_kyiv - №1052

Ворог не припиняє повітряних атак на Київ. Сьогодні вночі столиця знову пережила спробу вразити енергетичні об’єкти.
Тому захист цивільного населення залишається особливо актуальним, зокрема – нарощування системи Пунктів Незламності.
⛪️Один з таких об’єктів нещодавно відкрився у Андріївській церкві. Це - унікальний Пункт Незламності. Він відкрив свої двері в офісі Ставропігії Вселенського Патріархату – стилобатній частині Андріївської церкви. Цей нижній поверх, вбудований в пагорб і з трьох сторін надійно захищений земляним валом і бетоном. Тож, цей Пункт Незламності може слугувати ще й укриттям у разі повітряної тривоги.
📍В ньому вільно можуть розміститися кілька десятків людей. Він забезпечений потужним генератором, інтернетом, тепловими гарматами для обігріву, медичними засобами, є гарячі напої і невелика бібліотека.
Унікальність цього Пункту Незламності ще в тому, що тут є не тільки фізична підтримка, але й духовна. В ньому кожного дня перебуває священик. Тож можна прийти, поставити питання, разом із священиком попити каву і поговорити! Облаштовувати цей Пункт Незламності допомагала Українська православна Церква США.
💬«Дуже приємно бачити, як в Києві постійно нарощується система Пунктів Незламності. З кожним тижнем їх в столиці стає все більше. І не лише завдяки державним ініціативам. Регулярно такі нові об’єкти відкриваються завдяки свідомому бізнесу. А на прикладі Андріївської церкви ми бачимо як релігійні громади також можуть стати для людей не лише місцем духовної підтримки, але й фізичної допомоги.», - сказав начальник КМВА Сергій Попко.
🕒Пункт Незламності в Андріївській церкві працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00. З безпекових міркувань відвідувачі Пункту Незламності при вході мають пред’явити документ, що посвідчує особу.
6500
23-02-27 17:29