Повідомлення telegram каналу - @uwines

Логотип телеграм спільноти - Просто про вино - UWINES 2024-07-14

Просто про вино - UWINES

Кількість підписників:
2776
Фото:
194 
Відео:
18 
Посилання:
244 
Категорія:
Їжа та кулінарія
Опис:
Пишу просто про вино: без снобізму та на зрозумілій мові. Раджу, розповідаю, навчаю та ділюсь тим, що допоможе вам орієнтуватися у світі українського вина та світових тенденцій. Акції та спец.пропозиції на вина. Автор: @KlimovSergiy

Канал Просто про вино - UWINES - @uwines - №412

⚡️Навчальний курс про виноробство з мінімальним втручанням від провідних експерток Маші Скорченко та Аліни Тенетко.
Якщо ви хочете навчитися або прокачати свої професійні знання у виробництві вина - це для вас!
«За цей час, який ми з вами не бачилися багато чого змінилося і у вас, і у нас. Ми провели ще кілька сезонів в різних країнах світу, зробили ще кілька мільйонів літрів вина, вивчили багато нових уроків і готові ними поділитися. Про українське вино вже не вперше пише Decanter, українські винороби підкорюють закордонних споживачів, а поважні критики віддають українським винам свої нагороди. Новий рівень – нові виклики! Добре робити хороше вино, але як зробити актуальне вино, яке відповідає сучасним трендам?».
❗️Тож 3-4 серпня, у Києві, Маша (особисто) та Аліна (онлайн) будуть проводити курс «Технологічне виноробство чи мінімальне втручання».
За два насичені дня ми поговоримо на наступні теми:
✅️ В чому різниця між технологічним, натуральним, природозгідним, органічним, біодинамічним та відновлювальним підходами.
Як процеси на винограднику впливають на якість вина і що з цим можна зробити.
PIWI – гібриди, чи це майбутнє екологічного виноградарства?
Технологічна VS мінімалістична переробка винограду.
Світлий та темний бік дикого бродіння.
Ренесанс дріжджів не-сахароміцетів в технологічному виноробстві.
Чи можна нагодувати дріжджі на винограднику.
Мінімалістичні вина = терруарні вина. Де у вині береться мінеральність?
Коли відпресовувати червону м’язгу?
Чи є зв'язок між малолактикою та мишачим тоном?
Чи потрібно додавати енологічні таніни для поліпшення кольору вина?
Як мінімізувати оклейки вина?
Для чого потрібна фільтрація. Як не фільтрувати вино і спати спокійно?
Розчинні гази перед розливом. Як не зіпсувати вино в останній момент.
Як зменшити дозу сірки.
Корекція недоліків вина – технологічна й мінімалістична.
Все це і не тільки вже наступного місяця.
Також планується робоча дегустація для оцінки попередньо зареєстрованих зразків (важливо) і відповіді на запитання учасників.
Вартість: 5000 грн.
4500 для учасників Асоціації крафтових виноробів України.
1000 грн для ветеранів та воїнів ЗСУ (за умови надання посвідчення під час реєстрації).
Курс буде доступний пізніше у відео форматі.
Будь ласка заповніть форму попередньої реєстрації (30 секунд), щоб ми розуміли чи ми збираємо кворум: https://forms.gle/7GHRo9bdaf6XTbmD9
1600
24-07-07 10:28