Повідомлення telegram каналу - @uop_official

Логотип телеграм спільноти - УкрОборонПром 2021-12-21

УкрОборонПром

Кількість підписників:
5672
Фото:
706 
Відео:
172 
Посилання:
504 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний канал АТ "Українська оборонна промисловість". Тут ви прочитаєте про: 🔹Головні події в оборонній галузі країни 🔹Сучасні розробки озброєння та військової техніки України Наш офіційний сайт: https://ukroboronprom.com.ua/

Канал УкрОборонПром - @uop_official - №1084

​​Наглядова рада Укроборонпрому ухвалила Стратегію, яка визначає пріоритети для Концерну та його підприємств-учасників на 2023-2034 рр.
Головним завданням є сталий розвиток виробничої та технологічної бази для серійного виготовлення і постачання продукції та робіт, а також – надання послуг оборонного призначення для потреб Сил безпеки та оборони України.
Ключові стратегічні пріоритети Укроборонпрому та його підприємств:
збереження традиційних науково-технічних і виробничих компетенцій;
створення нових технологічних і виробничих компетенцій завдяки трансферу технологій від передових західних компаній;
підтримка всього життєвого циклу експлуатації новітніх зразків ОВТ.
Стратегія враховує критичні потреби Сил безпеки й оборони та положення чинних державних цільових оборонних програм з розвитку озброєнь і військової техніки (ОВТ).
Документ розроблено командою Державного концерну «Укроборонпром» під керівництвом генерального директора Юрія Гусєва з урахуванням зміни стратегічного середовища (на світовому, регіональному та національному рівні), змін потреб Сил безпеки та оборони України в ОВТ, переформатування міжнародних ринків ОВТ тощо.
Зокрема, йдеться про те, що в умовах повномасштабної агресії рф Концерн приділяє особливу увагу створенню нових виробництв у більш безпечних локаціях, у тому числі на територіях країн-партнерів.
Крім цього, одним із визначальних чинників в діяльності підприємств Укроборонпрому буде забезпечення досягнення оперативної сумісності та взаємозамінності між озброєнням і військовою технікою Сил безпеки й оборони України та держав-членів Альянсу завдяки розвитку широкої кооперації з військово-промисловими компаніями США, а також інших країн-членів НАТО і ЄС.
До обговорення проєкту Стратегії, крім представників вітчизняних наукових установ та організацій, були залучені представники The Institute for Defense Analyses – Інституту оборонного аналізу США.
94700
23-06-21 07:54