Повідомлення telegram каналу - @undertechua

Логотип телеграм спільноти - UnderTech 2023-09-20

UnderTech

Кількість підписників:
30
Фото:
38 
Відео:
Посилання:
 
Категорії:
Telegram | Ігри | Технології
Опис:
Дізнайтеся першими про останні розробки, інновації та тренди у сфері технологій. Приєднуйтесь до нас, щоб бути в курсі найактуальніших подій та майбутніх технологічних революцій. Технології змінюють світ, і ми допоможемо вам стежити за цими змінами!

Канал UnderTechUA - @undertechua - №31

Вигнутий ігровий монітор Xiaomi 30 дюймів із частотою 200 Гц почав продаватися у Європі!
Європейський варіант монітора являє собою 30-дюймову панель у форматі 21:9 з роздільною здатністю WFHD і кривизною 1800R. Апарат має високу частоту оновлення в 200 Гц, що робить його відмінним вибором для геймерів. У наявності – підтримка рішення AMD FreeSync для більшої плавності роботи.
Новинка забезпечує високу передачу кольору, охоплює 99% діапазону sRGB і підтримує DC Dimming для комфортного перегляду. Сертифікація TUV гарантує безпеку для очей користувача, включно із захистом від синього світла.
Пристрій має виходи HDMI/DisplayPort/mini-jack. Особливістю є наявність практичного місця для укладання кабелів, що дає змогу зберегти робочий простір у порядку.
Curved Gaming Monitor 30″ доступний у Європі за ціною від €239,9. Поки новинка пропонується лише в декількох країнах Старого світу. На повсюдне поширення знадобиться кілька місяців.
255
23-09-23 15:33