Повідомлення telegram каналу - @unc1424

Логотип телеграм спільноти - УНС✙ 2021-07-30

УНС✙

Кількість підписників:
2879
Фото:
5680 
Відео:
2560 
Посилання:
2480 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
УНС (Українська Націоналістична Спілка) 📨 Зв'язок: @UNCcontact_bot 📷 Історія по фото: @Ukrainianphotography 📌 Вступити до нас: https://t.me/+IGH6JQKSOWMyZDI6 💳 Підтримати канал: https://send.monobank.ua/jar/25PLAUhwfb

Канал УНС - @unc1424 - №12506

Як планують замінити МСЕК? Аналіз кожного етапу:
І етап: Аудит встановлення інвалідності та нарахування пенсій державним посадовцям. Мета – перевірити, чи правомірно посадові особи отримали статус інвалідів і відповідні пенсійні виплати.
ІІ етап: Кабінет Міністрів звітуватиме про результати перевірки рішень МСЕК. Це підвищить прозорість процесу та покаже обґрунтованість встановлених інвалідностей.
ІІІ етап: Підготовка плану оцифрування всіх етапів проходження МСЕК. Оцифрування процесів спростить їх контроль і зменшить можливість корупції.
IV етап: Підготовка законопроєкту щодо оцінки обмежень повсякденного функціонування і ліквідації МСЕК до кінця 2024 року. Це означає перехід до нової системи оцінки інвалідності.
V етап: Законопроєкт про перегляд системи пенсійних виплат для справедливого нарахування пенсій посадовцям.
VI етап: Законопроєкт про унормування заробітних плат та пенсій працівників прокуратури, з особливою увагою до осіб з інвалідністю.
VII етап: Пропозиції змін до законодавства щодо перетину кордону посадовими особами з інвалідністю, включаючи перевірку їх документів.
VIII етап: Законопроєкти про кримінальну відповідальність членів МСЕК за незаконне збагачення та участь у цивільних справах про необґрунтовані активи.

1000
24-10-22 15:38