Повідомлення telegram каналу - @ukrtele

Логотип телеграм спільноти - Український Телеграм🇺🇦 2023-05-06

Український Телеграм🇺🇦

Кількість підписників:
158
Фото:
318 
Відео:
55 
Посилання:
414 
Категорії:
Telegram | Маркетинг, PR, реклама | Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Telegram, цікаві канали, підбірки українських телеграм-каналів. Додати свій канал до підбірки українських телеграм-каналів - бот➡️ @Pidbirkabot Співпраця, взаємний піар, реклама, інше ➡️ t.me/kontrybuts

Канал Український Телеграм.Підбірки каналів - @ukrtele - №303

Як заробляти у Телеграмі
1. Заробіток на Телеграм-каналі
Телеграм-канал – аналогія блогу в Інстаграмі або особистого каналу на YouTube. Виглядає канал як публічна сторінка: ви публікуєте контент, а передплатники — дивляться та реагують.
Є три способи заробітку на Телеграм-каналах:
ведення особистого каналу;
адміністрування;
створення Telegram-каналів “під ключ”.
Монетизація особистого каналу відбувається через рекламу: товарів, послуг, інших телеграм-каналів або блогерів. Бренди охочіше співпрацюють із розкрученими каналами. Тому якщо ви вирішили вести блог у Телеграмі з нуля — не чекайте, що гроші одразу попливуть вам у руки.
Створюючи Телеграм канали, правильно оберіть тему: не тільки актуальну, але й ту, на яку ви можете вести мовлення безперебійно. Бьюті, лайфхакі, подорожі, автомобілі, фінанси — затребувані багато тематики. Також досить популярні канали з різноманітними акціями.
Де шукати клієнтів реклами?
У тематичних чатах, групах та сервісах. До розкручених телеграм-блогерів клієнти нерідко приходять самі. Якщо ви ведете блог до Інстаграма або Ютуба, можете залучити передплатників та клієнтів звідти: просто залиште активне посилання на свій канал.
Чи складно вести свій Телеграм-канал? Частково так.
Популярні проблеми, з якими стикаються власники каналів:
Ризик блокування. За недотримання правил, підозрілі активності та накрутки месенджер може вас заблокувати. Застрахуватись від цього на 100% неможливо. Але ми рекомендуємо зменшити шанси: публікуйте лише дозволений контент, не використовуйте програми для швидкого набору передплатників.
Повільний приріст аудиторії. Щоб залучити передплатників на канал, доводиться вкладати час, сили і часом гроші. Не завжди аудиторія йтиме до вас так швидко, як хотілося б.
Низька мотивація. Спочатку всім хочеться вести канал. А потім трохи менше. І ще менше. Тому багато хто кидає цю справу, не дочекавшись результату. Якщо хочете заробляти, запасіться терпінням.
Другий спосіб заробітку на телеграм-каналі – адміністування. Тут вам не доведеться створювати свій канал із нуля: ви будете особистим помічником блогера. Оплата таких послуг, як правило, фіксована, помісячна. І залежить від популярності каналу, його тематики.
Що входить до обов’язків адміністратора:
створення контент-плану;
публікація матеріалів;
спілкування з рекламодавцями та замовниками.
І третій спосіб – це створення готових телеграм-каналів. Якщо ви вмієте грамотно робити контент для Телеграм, знаєтеся на нюансах просування і можете надати успішні кейси по обох пунктах — вперед. Охочих придбати готовий канал і вже самостійно займатися його адмініструванням багато. Знайти клієнтів можна у тематичних чатах та групах. Або ж просто розмістіть своє портфоліо на біржі фрілансу – за наявності успішних кейсів клієнти не забаряться.
#Telegram
Український Телеграм🇺🇦 I Приєднатися
8
23-10-28 17:29