Повідомлення telegram каналу - @ukrtele

Логотип телеграм спільноти - Український Телеграм🇺🇦 2023-05-06

Український Телеграм🇺🇦

Кількість підписників:
158
Фото:
318 
Відео:
55 
Посилання:
414 
Категорії:
Telegram | Маркетинг, PR, реклама | Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Telegram, цікаві канали, підбірки українських телеграм-каналів. Додати свій канал до підбірки українських телеграм-каналів - бот➡️ @Pidbirkabot Співпраця, взаємний піар, реклама, інше ➡️ t.me/kontrybuts

Канал Український Телеграм.Підбірки каналів - @ukrtele - №45

ЦРУ запустило Telegram-канал, щоб вербувати росіян
Центральне розвідувальне управління США запустило Telegram-канал, де опублікувало інструкцію , як зв'язатися з розвідниками, щоб передати важливу інформацію.
У новоствореному Telegram-каналі опублікували відео, в якому закликають росіян до співпраці. У ролику показали те, через що, проходять росіяни — сумніви, відсутність мети та пригнічення.
Розвідники хотіли достукатися до почуття патріотизму, зокрема цитуючи рядки російських письменників Толстого та Достоєвського.
ЦРУ також опублікувало покрокові інструкції для потенційних інформаторів щодо того, як уникнути виявлення зв'язку російськими спецслужбами за допомогою VPN та Tor.
За словами представника ЦРУ, який говорив анонімно, розвідка хотіла донести росіянами таке: «Ми розуміємо вас, можливо, краще, ніж ви думаєте». Тому ЦРУ сподівається, що росіяни, які працюють у делікатних сферах та мають доступ до цінної інформації, підуть на співпрацю.
Джерело: hromadske.ua
Канал тут ➡️ @SecurelyContactingCIA
8
23-05-16 09:36