Повідомлення telegram каналу - @ukrprofavia

Логотип телеграм спільноти - Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України 2021-12-24

Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України

Кількість підписників:
414
Фото:
894 
Відео:
34 
Посилання:
520 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Інформаційний канал ПАУ

Канал Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України - @ukrprofavia - №2105

ВФСТ «Україна» підбило остаточні підсумки XXVIII Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади працівників промислової сфери та транспорту.
До наших попередніх повідомлень додатково інформуємо про її результати.
Положенням про проведення Спартакіади не було передбачено визначення загальнокомандних місць.
Якщо визначати рейтингові місця за Олімпійською системою, наша збірна команда має беззаперечне ПЕРШЕ місце в цих спортивних змаганнях.
Наша команда впевнено лідирує в порівнянні з представниками інших галузей, як по найбільшій кількості золотих медалей (8 золотих медалей), так і по найбільшій кількості всіх медалей (19 медалей – 8 золотих, 7 срібних і 4 бронзових). До відома, найближчий суперник, отримав 3 золотих, 2 срібних і 4 бронзові медалі).
Організатори за підсумками спартакіади по командним видам спорту вручали кубки, а за індивідуальні призові місця – медалі.
Збірна команда авіабудівників по командним видам спорту отримала: чотири кубки за перші командні місця з легкої атлетики, настільного тенісу, шахів та шашок;
один кубок за друге командне місце з гирьового спору;
два кубки за треті командні місця з волейболу та футзалу.
В індивідуальних заліках ми отримали 1 золото і 3 срібла в гирьовому спорті, два золота і одну бронзу в легкій атлетиці, два золота і одне срібло в настільному тенісі, по одному золоту, сріблу і бронзі в шахах, два золота і два срібла в шашках і по бронзі в волейболі ті футзалу.
На Міжгалузевій Спартакіаді були представлені дев’ять галузей з різних регіонів України. Майже вся країна побачила, завдяки виступу наших працівників і спілкуванню з колегами з інших галузей, що наш авіапром не тільки працює, але й гідно представлений у спорті.
Зазначений результат, який продемонстрував тріумфальну перемогу авіабудівників у цих змаганнях, був би неможливим без тих, хто доклав чимало зусиль для цього: це виконавчий апарат Центрального Комітету Укрпрофавіа, адміністрації підприємств та голови ПО ПАУ, спорторганізатори, спортсмени та вболівальники.
Особливо хочемо відзначити кропітку роботу капітана збірної команди, члена профкому і голови спорт-масової комісії профкому одного з підприємств галузі Артема Шови.
Велика вдячність керівництву Мінмолодьспорту, керівництву і команді ВФСТ «Україна».
Наша галузь своїми трудовими подвигами активно допомагає ЗСУ наближати Перемогу.
Але ні на хвилину ми не забували і про повоєнну розбудову України, про те як і де будуть працювати військовослужбовці ЗСУ після демобілізації, в яких умовах вони будуть проходити інтеграцію в суспільство, у тому числі і через заняття спортом і фізичною культурою на базі наших підприємств.
Ворог хотів би, аби ми не думали про завтрашній день і жили лише війною. Але ми не піддамося на ворожі нарративи, а будемо зміцнювати як фронт, так і наш тил.
Слава Збройним Силам України за можливість проводити такі змагання у вільній Україні!
Зображення до поточного посту у каналі "Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України" - @ukrprofavia
603
24-09-11 15:26