Повідомлення telegram каналу - @ukrmorpeh

Логотип телеграм спільноти - Інформаційний канал Морської Піхоти 2021-06-01

Інформаційний канал Морської Піхоти

Кількість підписників:
242
Фото:
1190 
Відео:
56 
Посилання:
610 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Неофіційний інформаційний канал створено для оперативного інформування особового складу та осіб які цікавляться життям Морської Піхоти та ЗСУ в цілому

Канал Інформаційний канал Морської Піхоти - @ukrmorpeh - №4240

ПРИВІТАННЯ
Командира 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського з нагоди Дня Збройних Сил України
Дорогі бойові побратими та посестри!
У найважчий для України час ви мужньо і самовіддано стали на шляху окупанта, сумлінно виконуючи свій військовий обов'язок. Своєю сміливістю, стійкістю і професіоналізмом твердо продовжуєте здобувати свободу для українців, виборювати право на існування Батьківщини.
Відзначаючи професійне свято, ви ведете тяжкі бої з ворогом в найзапекліших ділянках фронту, міцно тримаючи позиції та вибиваючи ворога з нашої землі.
Висловлюю щиру вдячність усім військовослужбовцям бригади за сумлінне виконання військового обов'язку, відвагу, самопожертву й непереможний характер, який ви щодня демонструєте в боях з російським агресором.
У цей день ми також схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг.
Зичимо міцного здоров'я пораненим воїнам та чекаємо найшвидшого повернення на рідну землю всіх полонених морських піхотинців.
Бажаю усім вам та вашим родинам доброго здоров'я, міцного духу, стійкості у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.
Слава морській піхоті України!
Слава Збройним Силам України!
З повагою,
полковник Віктор СІКОЗА

Зображення до поточного посту у каналі "Інформаційний канал Морської Піхоти" - @ukrmorpeh
274
23-12-06 07:08