Повідомлення telegram каналу - @ukrmorpeh

Логотип телеграм спільноти - Інформаційний канал Морської Піхоти 2021-06-01

Інформаційний канал Морської Піхоти

Кількість підписників:
242
Фото:
1190 
Відео:
56 
Посилання:
610 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Неофіційний інформаційний канал створено для оперативного інформування особового складу та осіб які цікавляться життям Морської Піхоти та ЗСУ в цілому

Канал Інформаційний канал Морської Піхоти - @ukrmorpeh - №4229

*ЦЕЙ ДЕНЬ В ІСТОРІЇ*
*7 вересня. День воєнної розвідки України!*
7 вересня 1992 року Президент України видав Указ “Про управління військової стратегічної розвідки Міністерства оборони України”. Цей документ став початком історії потужного військового відомства. І саме в цей день, але в 2022 році, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ "Про День військової розвідки України" (Указ президента №629/2022), згідно якого, День воєнної розвідки України відзначають - 7 вересня.
Воєнна розвідка – важливий інструмент захисту національних інтересів держави від зовнішніх загроз. Особливо в умовах повномасштабної війни з російськими окупантами. Розвідка надає достовірну інформацію щодо угруповань військ противника, розкриває його плани, наміри та бойові можливості. Саме завдяки цим даним бойові підрозділи наносять удари по базах, пунктах управління ворога, випереджаючи дії агресора та руйнуючи його підступні плани.
*Вітаємо побратимів!*
=========
#ЦентрМПЗ
#Інформація_ДНЯ

264
23-09-07 03:13