Повідомлення telegram каналу - @ukrainian_elders_protocols

Логотип телеграм спільноти - ✙ Протоколи українських мудреців #УкрТг ✙ 2024-07-14

✙ Протоколи українських мудреців #УкрТг ✙

Кількість підписників:
3092
Фото:
88 
Відео:
10 
Посилання:
172 
Категорія:
Пізнавальне
Опис:
Всієї правди ми не знаєм... Чи не перший укртг канал з докладними оглядами теорій змов. Обговорити питаннячка: @Whatislove_29_04_18

Канал ✙ Протоколи українських мудреців #УкрТг ✙ - @ukrainian_elders_protocols - №624

#думки_вголос
От і як після таких бурних вечорів узагалі не вірити в змови?)
Постріли в кандидата в президенти США в розпал виборів. Не те щоб це щось нове - по кандидатах і президентах цієї чудо-країни стріляли часто й натхненно. Востаннє таке було ніби як з кандидатом від Дем.партії Джорджем Уоллесом у 1972 році. До речі виграти вибори демократам тоді це не допомогло, переміг Ніксон.
Вчорашній геній стрілецької думки теж увійде в історію, а про нього складуть не одну конспірологію. Як респи, так і деми. Наразі версія з "підставним замахом" не видається релевантною. Ну тип...куля заділа вухо, пару сантиметрів у сторону й Трумпф труп. Можна звісно припустити, що стрілок хотів кудись геть в бік влучити, але випадково ледь не вбив Трампа, але це геть сумнівно звучить. Для такого перфомансу підібрали би когось досвідченого в стрільбі.
Тож тут питання чи це хід відчаю від демократів (ліквідація стрілка натякає на це) або ж рандомний хейтер (це буде офіційною версією слідства).
3400
24-07-14 07:01