Повідомлення telegram каналу - @ukraine4g

Логотип телеграм спільноти - Мобільний зв'язок України 2021-09-12

Мобільний зв'язок України

Кількість підписників:
148
Фото:
503 
Відео:
11 
Посилання:
1180 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини про мобільний зв'язок, інтернет-комунікації в Україні та світі. 📶 🇺🇦 Більшість текстів публікується у стилi "Instant View". 🗣️ Чат › @UkraineLTE 📩 Техпідтримка › https://t.me/Ukraine4G/880

Канал Мобільний зв'язок України - @ukraine4g - №1723

Роумінгове покращувальне 🌍
Днями Vodafone та Vega, а загалом 27 операторів мобільного та фіксованого зв’язку України та інших країн Європи підписали спільну заяву про забезпечення доступного роумінгу задля підтримки України. Згідно цього документу, оператори будуть один одному надавати послуги роумінгу за зниженими цінами, щоб забезпечити доступність послуг для українських абонентів за кордоном.
Зобов'язання прийняті операторами на півроку та будуть контролюватися європейським та українським регуляторами BEREC і НКЕК (колишня НКРЗІ). Абонентам це рішення фактично дозволяє зберегти доступність тарифів у роумінгу.
Ольга Устинова, наша CEO, прокоментувала цю подію так: «Це ті дії, які ми разом із зарубіжними партнерами та Регулятором (НКЕК) вживаємо, щоб надати швидку допомогу українським абонентам. Та наша спільна мета – повноцінна інтеграція українських абонентів у європейський телеком-простір. І ми вже починаємо робити перші кроки до неї. Приєднання до зони євророумінгу країни – не члена ЄС, – це прецедент і для України, і для Європи. Це відбуватиметься вперше».
72
23-02-04 01:50