Повідомлення telegram каналу - @ukr_true

Логотип телеграм спільноти - Україна онлайн | Новини | Війна 2021-05-04

Україна онлайн | Новини | Війна

Кількість підписників:
2827
Фото:
6950 
Відео:
2530 
Посилання:
9130 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
🇺🇦Найважливіші події в Україні та світі. ⚡️Не витрачайте свій час на пошуки новин, ми це зробимо за вас ⚡️Усі новини в одному Телеграм каналі. З питань реклами: @ukr_manag Запропонувати новину: @ukr_manag

Канал Україна онлайн | Новини | Війна - @ukr_true - №3789

Щороку в останні вихідні літа в нашій державі відзначалися два свята – День міста Донецька і День шахтаря. У 14-му році через окупантів усе змінилося для Донецька. А цьогоріч усій Україні не до свят.
Але ми не забули й не забудемо про жодне своє місто й про жодну свою людину. Донецьк завжди був одним із найбагатших і найсильніших міст України. Шахтарська праця завжди була однією з найповажніших професій.
Зараз Донбас майже зруйнований російськими ударами, спустошений. Гордий і славний український Донецьк принижений російською окупацією, пограбований.
Але Україна повернеться. Обов’язково. Гідність людям Донбасу повернеться. Можливість жити повернеться. Можливість жити у безпеці й щасливо.
Саме це символізуватиме наш український прапор, коли ми встановимо його в Донецьку, у Горлівці, у Маріуполі, у всіх містах Донбасу та Приазов’я, в усіх районах, які перебувають під російською окупацією: на Харківщині, на Запоріжжі, на Херсонщині. І обов’язково – в Криму.
Україна все пам’ятає.

352
22-08-28 18:28