Повідомлення telegram каналу - @ukr_pravda

Логотип телеграм спільноти - УП. Кляті питання 2021-05-18

УП. Кляті питання

Кількість підписників:
22603
Фото:
101 
Відео:
Посилання:
3690 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний канал інтернет-видання "Українська правда" Співпраця та зворотній зв'язок: @fedor_vasilievich Реклама: https://telegra.ph/Reklama-na-UP-Klyat%D1%96-pitannya-11-24 Чат каналу: https://t.me/ukr_pravda_chat Поставити питання: @UkrPravdaQuestionsBot

Канал УП. Кляті питання - @ukr_pravda - №3761

Як РФ викрадає українських дітей та чому політика депортації українців є спланованою? Говоримо у подкасті

З початку повномасштабного вторгнення, Росія систематично і планомірно викрадає українських дітей. Система, яку створили росіяни, направлена на те, щоб розчинити якомога більше дітей в російському суспільстві, перетворивши їх на росіян.
За даними Офісу генпрокурора, росіяни вивезли до РФ та окупованого Криму щонайменше 19 тисяч українських дітей. Але це тільки офіційні дані — якщо вірити не офіційним, то цифра може доходити до 744 тисяч.
При цьому, в Україну, станом на кінець травня, змогли повернути усього одну 371 дитину.
У новому епізоді подкасту “Кляті питання”, говоримо про депортацію українських дітей, про те, як влаштована система викрадення українських дітей, хто з росіян за це відповідає та чи можливо повернути більше дітей в Україну.
На ці теми ми поговорили з Анастасією Марушевською, засновниця проєкту Where Are Our People, спрямованого на викриття російської політики примусових депортацій українців, Владиславом Гавриловим — істориком та дослідником теми російських депортацій, а також з журналісткою Вікторією Рощиною, яка писала великий матеріал про викрадення дітей, який ви можете прочитати на УП за посиланням.
Подкаст можна слухати де завгодно:
🎧 Apple Podcasts: https://apple.co/3jJWasP
🎧 Google Podcasts: https://bit.ly/2WWU1Aa
🎧 Spotify: https://spoti.fi/3PZ0xAd
🎧 Soundcloud: https://bit.ly/3g2O5NF
🎧 НВ. Подкасти: https://bit.ly/3kWFMrk
🎧 Інші платформи: https://we.fo/1467916042
2500
23-06-01 16:18