Повідомлення telegram каналу - @ua_national_police

Логотип телеграм спільноти - Національна поліція України 🇺🇦 2021-12-14

Національна поліція України 🇺🇦

Кількість підписників:
48099
Фото:
21200 
Відео:
2210 
Посилання:
5640 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Контент доступний за ліцензією CC Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше 🔹Facebook: https://www.facebook.com/UA.National.Police 🔹Instagram: https://www.instagram.com/national.police.ua 🔹Твітер: https://twitter.com/NPU_GOV_UA

Канал Національна поліція України 🇺🇦 - @ua_national_police - №25577

✍️Кабінетом Міністрів України схвалено розроблений МВС законопроєкт, який вдосконалює питання щодо застосування електрошокерів поліцейськими
📑 Як повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп'ятий, проєкт Закону пропонує розширити перелік підстав для застосування електрошокерів поліцейськими під час затримання правопорушників, зокрема тих, які підозрюються в учиненні кримінального правопорушення та чинять опір або фізичну протидію поліцейському чи намагаються втекти.
Окрім того, законопроєкт також пропонує ввести заборону на використання електрошокових пристроїв в ділянці голови, шиї та статевих органів.
Важливо зазначити, що електрошокери — це ефективний та відносно безпечний засіб, який дозволяє поліцейським контролювати ситуацію та проводити арешт з меншим ризиком травмування всіх учасників події, на відміну від вогнепальної зброї.
Ці спецзасоби є на озброєнні поліції у понад ста країнах світу. Більшість з них — це держави розвиненої демократії, де питання захисту прав людини у пріоритеті.
Продовжуємо працювати задля створення безпечного середовища для кожного!
🇺🇦Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу
Зображення до поточного посту у каналі "Національна поліція України 🇺🇦" - @ua_national_police
583
24-07-18 11:53