Повідомлення telegram каналу - @ua_hero

Логотип телеграм спільноти - Сава. Такмед, жаба і гадюка. 2022-01-31

Сава. Такмед, жаба і гадюка.

Кількість підписників:
15543
Фото:
1280 
Відео:
754 
Посилання:
719 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Підтримати канал: https://base.monobank.ua/71Gw7TFjxgwdC6#subscription Це мій блог. Останні 7 років я займаюсь тренінгами з тактичної медицини і інших видів допомоги.

Канал Сава. Такмед, жаба і гадюка. - @ua_hero - №2613

Ну що ж, пройшов вже місяць як я у відрядженні до одного з підрозділів морської піхоти і треба провести невеличкий аналіз того що бачиш, особливо що знаходиться на самому першому рівні, рівні отримання пізди.
Сьогодні хочу почати тільки з того, до якої першої думки я прийшов після виходу з лінії зіткнення.
Всі ці двіжухи такмедів, канали, тіктоки, професійні, не професійні, популістські, просто самозванців, які там щось все зʼясовують, розвиваються проводять тренінги в вакууме по переливанню крові.
Це все така хуєта, бо звичайна піхота ДОСІ володіє тільки турнікетом, не тому що люди якісь не такі, а тому, що піхоту труть, тому що БЗВП це просто розчарування, один день на такмед у вигляді так званих навчальних точок - профанація.
Коли я сам починаю вгризатися в якісь теми, щось там читати, розраховуючи підвищити якість допомоги, це просто немає сенсу, бо поки група донесе до пункта збору пораненого, він або виживе і без тебе (не кажу за інвалідизацію) або не виживе і з тобою, бо евакуація 12-48 годин.
І це все просто вириває тебе з твоє бульбашки. В якій начебто ми такі ахуєнні лупашим стіну і тд
Тому поступово, я буду змінювати формат каналу, так, я буду зайобувати якимись лонгрідами з дослідженнями, але основа основ це буде інформація про максимально необхідні речі, і прискіпливість до деталей.
Для того щоб побудувати більш довірливу комунікацію з вами, я якось все ж таки представлюсь, хоча багацько кількість людей тут стопудов мене бачила вживу, але обличчя не буде, бо я стрьомний.
Розповім де служу і що роблю, буду готовий допомагати вам і з подякою прийму допомогу від вас.
Хоч і вийшли ми ну дуже на тонєньком, морально психологічний стан як у хлопця на відео. 🔈🔈
П.С. Ногу вдалося врятувати.
ТВО Бойового Медика 🫡

4400
24-07-19 11:02