Повідомлення telegram каналу - @ua_hero

Логотип телеграм спільноти - Сава. Такмед, жаба і гадюка. 2022-01-31

Сава. Такмед, жаба і гадюка.

Кількість підписників:
15543
Фото:
1280 
Відео:
754 
Посилання:
719 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Підтримати канал: https://base.monobank.ua/71Gw7TFjxgwdC6#subscription Це мій блог. Останні 7 років я займаюсь тренінгами з тактичної медицини і інших видів допомоги.

Канал Сава. Такмед, жаба і гадюка. - @ua_hero - №1238

Друзі! Прошу підтримати бізнес Дмитра зі скромним позивним Калаш з файного міста Павлограду.
Пан Калаш - ідейна людина, спортивний тренер дитячих груп з боксу, бойовий медик медичного батальйону «Госпітальєри».
Тренував дітей та дорослих, займався активно громадською діяльністю: допомога дитячим будинкам, людям літнього віку, малозабезпеченим домам, а також спортивним секціям та залам. В Госпітальєри прийшов в 22 році, але був в компанії товаришів які в баті з 2016-2017 років. Тактичну медицину почав вивчати в 2015 році, на роботі з охорони важливих обьєктів.

Сьогодні Дмитро відновлюється після поранення, є власником кавʼярні в Павлограді, додатково став інструктором навчального центру тактичної медицини, продовжує тренуватися, знайшли автомобіль реанімації, за рахунок бізнесу та донатів, ремонтують, обладнують та знову вирушають на ротацію!
Зараз в кавʼярні Дмитра продається мерч, створений для бойових медиків, рятувальників, лікарів, людей які підтримують, та хочуть бути в колі однодумців військової, тактичної медицини !
Ви можете придбати футболку, дріп-каву або стікери чи інший мерч через сторінки Дмитра щоб підтримати ветеранський бізнес, його і його підрозділ.
І обовʼязково відвідайте його кавʼярню, коли будете в Павлограді.

Інстаграм кавʼярні
Інстаграм Дмитра
І також прошу допомогти поширити цю інформацію. Дякую 🫡💙💛
729
23-10-15 08:22