Повідомлення telegram каналу - @ua_hero

Логотип телеграм спільноти - Сава. Такмед, жаба і гадюка. 2022-01-31

Сава. Такмед, жаба і гадюка.

Кількість підписників:
15558
Фото:
1280 
Відео:
754 
Посилання:
719 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Підтримати канал: https://base.monobank.ua/71Gw7TFjxgwdC6#subscription Це мій блог. Останні 7 років я займаюсь тренінгами з тактичної медицини і інших видів допомоги.

Канал Сава. Такмед, жаба і гадюка. - @ua_hero - №1112

Іван Ніколенко:
«Після сьогодні не можна казати, що Командування Медичних сил Збройних Сил України просто некомпетентне. Раніше теж дарма їм давали знижки, але сьогодні це просто тринда.
КМС вкотре постачає китайське лайно на позиції. Не тільки турнікети, а цілі аптечки. При тому що ефективні засоби, рекомендовані міжнародними організаціями лежать на складах десятками тисяч!
Після десятків скандалів, після тисяч загиблих, після численних внутрішніх і комітетських нарад, після власної "перевірки" простигосподи. Вони все одно продовжують постачати людям на війну лайно, яке не працює.
Після чергових новин роблю простий висновок: КМС не просто не компетентні, вони свідомо вбивають українських військових, бо хочуть собі красиву статистику.
Чим менше "важких" поранених доїде до госпіталя, тим більший відсоток їх можна буде врятувати. І тоді можна всім розказувать, шо у нас 1.5 % смертність в госпіталях. І їм абсолютно похуй що більшість поранених до госпіталя не доїхала, бо КМС їм видало турнікети, які не зупинили масивну кровотечу на місці.
Цензурних слів нема. Це просто негуманні кончені гниди, які умисно вбивають військових»
Посилання, яке він наводить в коментах
1900
23-09-27 14:32