Повідомлення telegram каналу - @ua_hero

Логотип телеграм спільноти - Сава. Такмед, жаба і гадюка. 2022-01-31

Сава. Такмед, жаба і гадюка.

Кількість підписників:
15558
Фото:
1280 
Відео:
754 
Посилання:
719 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Підтримати канал: https://base.monobank.ua/71Gw7TFjxgwdC6#subscription Це мій блог. Останні 7 років я займаюсь тренінгами з тактичної медицини і інших видів допомоги.

Канал Сава. Такмед, жаба і гадюка. - @ua_hero - №444

Дублюю пост зі старої інсти. Тут будуть і відповіді на питання, які ви часто задаєте.
Останні 7 років я займаюсь інструкторською діяльністю з наступних курсів
Цивільні: Stop the bleed, BLS, PBLS і інструкторські курси до них.
Військові: TCCC: ASM, CLS, CMC і інструкторські курси до них.
Більшу частину часу я працюю в парі з Лізою, або в команді з інструкторами підрозділів, військових частин, навчальних центрів тощо.
Навчаючи військових, я не отримую ніякого фінансування за свою діяльність або іншої нагороди.
Мене не фінансує жоден фонд або меценат. Я не отримую донатів або будь якої іншої оплати за свою роботу. Витрати на дорогу, проживання, харчування я покриваю сам. Більшість обладнання я купив сам або виміняв на щось. Але також і дякую однодумцям, які допомогли.
Інколи трапляються корпоративні змовлення і на цьому у мене є можливість заробляти. Завдяки заробітку на корпоративних курсах є можливість якийсь час фінансувати навчання військових. Виходить, що я сам собі спонсор.
Моя мотивація це робити:
⁃ Врятувати якомога більше життів
⁃ Якомога більше запобігти втратам
⁃ Підвищити стандарти надання допомоги і навчання
⁃ Змінити підхід до навчання особового складу, до відбору кандидатів в інструктори та бойові медики
⁃ Частково змінити ідеологію і цінності в головах людей (щоб в майбутньому ІТ компанії понтувались не XBOX або PlayStation, а заходами безпеки і хантили співробітників на дефібрилятор в офісі)
⁃ Це дозволяє мені самому розвиватись і як спеіаліст, і як особистість
(Все це можливе через навчання, донесення ідей, комунікацію тощо)
Також в мені досі частково лишається ефект самозванця і ефект вижившого. Бо я не воюю, я відносно в безпеці тощо. Хоча я і розумію, що від того, що я роблю користі значно більше, ніж якби я був однією бойовою або медичною одиницею. Майже щотижня я отримую повідомлення від тих, кого я навчав про те, що вони врятували себе або когось. Я також пишаюсь тим, що я надихнув величезну кількість людей розвиватись і стати інструкторами, покращити або змінити свої підходи до навчання на кращі. Моя філософія - створювати потужне комʼюніті, яке буде навчати інших, навчатись саме, обмінюватись досвідом, від того навчатись ще краще і навчати ще більше інших.
Чого я НЕ роблю:
⁃ Я не надаю ніяких папірців і довідок. А особливо ніяких документів щоб отримати якісь привілеї, стати на посаду, стати формально інструктором тощо.
⁃ Я взагалі не про папірці, я про ефективність і якість
⁃ Я не проводжу курси для «поставити галочку», «провести аби провести, давайте якось коротше, швидше, все одразу але за пів дня»
Ви інколи питаєте як підтримати і як допомогти. Найкраще, що можна зробити - допомогти організувати корпоративний тренінг:
⁃ Ви допоможете мені заробити гроші
⁃ Ви створите ще одне безпечне середовище
⁃ Ви поширюватимете правильні і корисні ідеї
⁃ Ви навчите своїх близьких і, можливо, це врятує чиєсь життя (точно врятує).
Як організувати курс. (Ця ж інформація - відповідь на питання «Як попасти на тренінг?» «А чи буде тренінг в якомусь конкретному місті?». Насправді єдина складність для мене - організувати окремовзятих людей в групи. Бо хтось не зміг, хтось не прийшов, комусь не підходить день. Комусь не підходить час. Хтось не в настрої на цьому тижні. Перевірте самі або повірте на слово - організовувати людей - дуже складно і неблагодарно. Але якщо ви можете організувати групу, якщо у вас є спортивний колектив, робочій колектив, компанія друзів тощо - це зробити дуже просто. Для проведення треніннгу треба тільки наступне:
⁃ Бажання і мотивація
⁃ Виділити час, домовитись з друзями, стимулювати їх до правильних дій, зібратись разом.
Якщо Ви зможете це зробити самостійно без моєї участі - я буду Вам дуже вдячний, а Ви отримаєте бажане.
До зустрічі! ❤️️️️️️️

1200
23-06-16 13:25