Повідомлення telegram каналу - @tvmtmonline

Логотип телеграм спільноти - Телеканал МТМ Запоріжжя 2021-12-13

Телеканал МТМ Запоріжжя

Кількість підписників:
2409
Фото:
43600 
Відео:
7430 
Посилання:
32400 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
⚡️Термінові новини Запоріжжя та області від професійних журналістів 🔍Лише перевірена інформація, без хайпу 📬Для зв'язку із нами @tvmtmnewsbot (щоб ми могли відповісти - ваш аккаунт повинен бути відкритий) 🌐 Наші сторінки https://m.tvmtm.online

Канал Телеканал МТМ Запоріжжя - @tvmtmonline - №69241

🕯Сергій Конаков - новий герой програми із циклу "Ангели перемоги"
Народився в селі Урожайне на Донеччині, але згодом родина переїхала до села Воздвижівка на Гуляйпіллі. Захоплювався історією та футболом. Вступив до Мелітопольського вишу і здобув професію викладача історії та географії.
У 2018 році зустрів своє кохання - Ганну. До неї у Гуляйполе він переїхав жити. У 2019 році підписав контракт з 92-ю окремою механізованою бригадою ім. кошового отамана Івана Сірка.
А за рік у пари народилась перша спільна дитина. Кожну вільну годину Сергій намагався провести разом з родиною. І навіть з окопів допомагав старшим дітям робити уроки, зокрема, історію, якою він захоплювався.
Повномасштабне вторгнення застало його у Харкові. Він воював у багатьох гарячих точках на Харківщині. А 2 квітня 2023 року загинув на бойовому завданні. Сергій так і не встиг потримати на руках двійнят, які народились за кілька місяців. Але встиг дати їм імена - Соломія та Лука...
Вічна пам'ять Герою!
54
24-09-01 16:53