Повідомлення telegram каналу - @traditiion

Логотип телеграм спільноти - ЖК «Традиція» 2021-09-19

ЖК «Традиція»

Кількість підписників:
865
Фото:
4570 
Відео:
35 
Посилання:
161 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ТОВ "ІНВЕСТБУДГАЛИЧИНА" На каналі розміщується інформація про всі дії компанії на території комплексу ЖК «Традиція», а саме щоденний звіт про виконану роботу, оголошення, попередження мешканців про майбутні роботи, а також всі новини комплексу.

Канал ЖК «Традиція» - @traditiion - №6185

ТОВ “Охоронна фірма “Омега” вітає українців з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами!
Звичайно, майже в кожного з нас є бажання відправити 2022 рік в напрямку всім відомого корабля, проте потрібно все ж йому подякувати за те хороше, яке мало місце бути. Ми нарешті зрозуміли значення та вартість нашої з Вами Незалежності, бути українцем — це престиж і цей престиж потрібно втримувати та розвивати в майбутньому. Ми стали сильнішими та стійкішими, хто собі міг уявити що ми будемо жити під ракетними обстрілами та ще й намагатись вести свої буденні справи. Наступний 2023 рік є роком сподівання. Ми всі сподіваємось, що саме цей рік стане Роком нашої з Вами Перемоги. Ми всі сподіваємось що наша ненька — Україна змиє кров зі свого обличчя та стане вільною, сильною, квітучою та розвиненою. Ми всі сподіваємось, що наші близькі, які зараз боронять нас з Вами на передових, повернуться живими. Ми всі сподіваємось, що всі наші мрії в наступному році здійсняться і як воно може бути інакше коли про одне й те саме мріють 40 мільйонів. І сидячи за новорічним столом, виділіть хвилину, та вшануйте пам'ять наших захисників, які віддали своє життя, заради того щоб у нас була змога зустріти Новий Рік.
ТОВ “Охоронна фірма “Омега” бажає Вам всього найкращого, найяскравішого та найщасливішого в в 2023 році. Бажаємо Вам, щоб цей Новий Рік став для Вас початком нового та кращого життя. Нехай весь смуток, біль, розпач забирає минулий рік, а Новий нехай не бере з нього прикладу. З Новим 2023 Роком!!!!!!
З повагою,
ТОВ “Охоронна фірма “Омега”
https://t.me/OF_Omega

567
22-12-31 11:39