Повідомлення telegram каналу - @tmcrypto2022

Логотип телеграм спільноти - TM CRYPTO 2024-03-30

TM CRYPTO

Кількість підписників:
1388
Фото:
1280 
Відео:
64 
Посилання:
856 
Категорії:
Бізнес та стартапи | Криптовалюти | Економіка
Опис:
Авторський канал про криптовалюту та інвестиції 💰 Ділюсь цінною інформацією та практичним досвідом інвестування 💼 🤝 Співпраця та реклама: @tarasmiakush

Канал TM CRYPTO | Інвестиції в криптовалюту - @tmcrypto2022 - №1750

⚠️ Що відбувається з Хом'яком? Чи буде лістинг?
Грі Hamster Kombat вже майже пів року з моменту запуску. Лістинг двічі відкладали, а згодом взагалі прибрали приблизну дату цієї події.
Проєкт постійно додає нові примітивні ігри за ключі, на рекламі яких творець Хом'яка, Едуард Гуринович, заробляє значні суми. За деякими джерелами, його дохід може складати близько 500000$ на день.
Чому лістингу Хом'яка може не бути?
1️⃣ Для багатьох користувачів після лістингу Хом'як може втратити свою привабливість, що означатиме зниження доходів для Едуарда. Можливо, саме через це лістинг зник із дорожньої карти проєкту.
2️⃣ Біржі можуть відмовлятися лістити проєкти з внутрішніми проблемами, а у Хом'яка їх зараз чимало.
Спочатку стало відомо, що Едуард не дотримався домовленостей з інфлюенсерами, які активно просували проєкт. А тепер виникли проблеми з інвесторами з Arenum, яким Гуринович відмовив у їхній частці в Хом'яку. З'явилися інформація, що ресурси Arenum були використані для розробки проєкту, і тепер вони планують подати на нього в суд.
Отже, майбутнє Хом'яка стає все більш туманним. Чи варто витрачати час на цю гру — вирішувати вам. Особисто я вважаю, що варто зменшити час на участь у цьому проєкті до мінімуму, поки не з'являться позитивні новини.
Зображення до поточного посту у каналі "TM CRYPTO | Інвестиції в криптовалюту" - @tmcrypto2022
88
24-08-22 19:07