Повідомлення telegram каналу - @ternopil_oda

Логотип телеграм спільноти - Важливо Тернопільщина 2021-05-12

Важливо Тернопільщина

Кількість підписників:
9738
Фото:
10700 
Відео:
1430 
Посилання:
2350 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @ternopil_ODA right away.

Канал Важливі повідомлення Тернопільщини - @ternopil_oda - №16482

Українські банки почали видавати перші кредити на розвиток альтернативних джерел енергі їза програмою «ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%»
💵Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України розширив можливості державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».
🏢З 20 липня її коштом Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельні кооперативи (ЖБК) зможуть купувати та улаштовувати генеруючі установки, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел, а також установки зберігання електричної енергії та допоміжне обладнання. Умови кредитування наступні - сума кредиту до 5 млн грн терміном до 5 років під 7% річних. Програма працюватиме у комбінації із програмою “ГрінДІМ”. ОСББ та ЖБК в рамках цієї програми зможуть отримати до 70% вартості проєкту після його облаштування.
📌Для того, щоб скористатись державною програмою пільгового кредитування “Доступні кредити 5-7-9” керівництво ОСББ чи ЖБК має подати заявку до одного із 46 банків, які співпрацюють з державою за програмою “Доступні кредити 5-7-9” та надати пакет необхідних документів, встановлених банком.
💡Для домогосподарств Уряд запровадив кредитування під 0% для закупівлі обладнання і встановлення власних домогосподарствах генеруючі установки, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел.
Держава повністю компенсує відсоткову ставку за такими кредитами впродовж 10 років. Сума кредиту може складати до 480 тисяч гривень на придбання та встановлення гібридної системи електропостачання.
3000
24-07-19 14:47