Повідомлення telegram каналу - @tenewter

Логотип телеграм спільноти - Оперативні новини Тернопільщини 2021-07-15

Оперативні новини Тернопільщини

Кількість підписників:
12723
Фото:
19300 
Відео:
2009 
Посилання:
55200 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Тернопіль Тернопільщина. Оперативна і достовірна інформація про те, що нині турбує кожного. Долучайтеся і не витрачайте зусиль на розпізнавання фейків у інформпотоці з численних джерел. Реклама - @Tylast

Канал Оперативні новини Тернопільщини - @tenewter - №71631

🏛В «УЗ» новий голова правління: що про нього відомо?
Кабінет міністрів призначив нового голову правління «Укрзалізниці».
Про це повідомляє пресслужба «УЗ».
Олександр Перцовський замінить Євгена Лященка, що пробув на посаді близько півтора року.
Новий очільник обійматиме цю посаду впродовж 3 років, тоді як його попередник продовжить працювати як член правління. Водночас з команди правління звільнили Володимира Крота, Ореста Логунова та Антона Мішина.
Довідково.
Олександр Перцовський працює на «УЗ» з 2020 року. Він відповідав за пасажирський напрям перевізника та займав крісло в правлінні товариства.
До «залізничної» кар'єри він працював у найбільшій логістичній компанії світу DHL (2010-2016 рр.), де пройшов шлях від консультанта до керівника з розвитку бізнесу в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Згодом він перейшов до «Укрпошти» на посаду першого заступника голови.
У 2018 році Перцовський потрапив у корупційний скандал. Газета «НСЖУ», на яку посилаються «Українські новини» опублікувала матеріали, згідно з якими тодішній перший заступник гендиректора «Укрпошти» нібито отримав понад 6 млн грн зарплати за 2017 рік.
📞Підписатись на Майнд пояснює у WhatsApp
Зображення до поточного посту у каналі "Оперативні новини Тернопільщини" - @tenewter
291
24-10-22 09:47