Повідомлення telegram каналу - @stud_knu

Логотип телеграм спільноти - КНУ студенти 🇺🇦 2024-07-14

КНУ студенти 🇺🇦

Кількість підписників:
1916
Фото:
198 
Відео:
17 
Посилання:
1510 
Категорія:
Пізнавальне
Опис:
Інформаційний канал для студентів КНУ ⭐️ події / можливості, ⭐️ оголошення / новини, ⭐️ тренінги / розвиток, ⭐️ вакансії / стажування Безкоштовне розміщення матеріалів

Канал КНУ студенти 🇺🇦 - @stud_knu - №2081

🔴 Сьогодні, 12 серпня, розпочалася реєстрація для участі у тертій (спеціально організованій) сесії ЄВІ для вступників до магістратури та аспірантури
12-14 вересня буде можливість скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб.

🗓 Реєстрація здійснюється приймальною комісією закладу освіти 12-19 серпня 👉🏻 vstup.knu.ua
ℹ️ Хто може реєструватись? Вступники, які не реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ або зареєструвалися, але не взяли в ній участі, або хочуть покращити свої результати основної чи додаткової сесії).
ℹ️ Для реєстрації вступник має звернутися до приймальної комісії, надати скановані копії реєстраційних документів. Заповнюючи заяву-анкету й зазначаючи інформацію, необхідну для оформлення екзаменаційного листка, потенційний учасник вступних випробувань має вказати населений пункт в Україні, у якому бажає пройти ЄВІ. 
📊 Вартість послуги: 879 грн
#КНУвступ2024
Проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачено.
242
24-08-12 14:32