Повідомлення telegram каналу - @stud_knu

Логотип телеграм спільноти - КНУ студенти 🇺🇦 2024-07-14

КНУ студенти 🇺🇦

Кількість підписників:
1916
Фото:
198 
Відео:
17 
Посилання:
1510 
Категорія:
Пізнавальне
Опис:
Інформаційний канал для студентів КНУ ⭐️ події / можливості, ⭐️ оголошення / новини, ⭐️ тренінги / розвиток, ⭐️ вакансії / стажування Безкоштовне розміщення матеріалів

Канал КНУ студенти 🇺🇦 - @stud_knu - №2062

📢 Від студента до професіонала: як молоді таланти розвиваються і будують кар’єру в Kernel
🌱 Навчаєшся в університеті та мрієш про успішну кар’єру?
Kernel, один з лідерів української агро-тех галузі, має для тебе унікальні можливості! Компанія підтримує молодих фахівців, створюючи сприятливі умови для професійного становлення та реалізації потенціалу📈
STUD-POINT разом з Kernel поділилися 3 неймовірними історіями успіху від кращих співробітників компанії:
🔸Назарій Сіверський розпочав свій шлях від студента до інженера-метролога завдяки Open Agro University. Зіткнувшись з викликами через повномасштабну війну, він, попри все, зміг здобути необхідний досвід та швидко просунутися кар'єрними сходами.
🔸Микола Гедз з дитинства знав, що його покликання - сільське господарство. Розпочавши свій шлях як «офісний» агроном, він швидко досяг успіху та став керівником механізованого загону завдяки програмі «Кернел Шанс».
🔸Євген Ніколаєв почав з посади оператора виробництва та виріс до директора заводу всього за 7 років. Його ініціативність та проактивність допомогли пройти шлях від монтажу обладнання до керівних посад.
🔗Читай повну версію статті у нас на сайті за покликанням та дізнавайся більше про успішні кар’єрні шляхи в Kernel! Натхнення та можливості чекають на тебе!
310
24-07-24 16:08