Повідомлення telegram каналу - @stryi_rada

Логотип телеграм спільноти - Стрийська міська рада 2021-10-16

Стрийська міська рада

Кількість підписників:
12680
Фото:
2750 
Відео:
169 
Посилання:
931 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Вітаємо Вас на сторінці пресслужби Стрийської міської ради у Телеграм. Щоденно у стрічці новин читайте актуальну, оперативну та достовірну інформацію з перших уст про діяльність міської ради та її структурних підрозділів.

Канал Стрийська міська рада - @stryi_rada - №5243

Стрийська міська рада, управління освіти, вся освітянська спільнота сумує з приводу втрати директора Стрийської гімназії №7 Білинського Ярослава Богдановича.
44 роки педагогічного стажу. Робота на посадах вчителя, заступника директора профтехучилища №34 і директора Стрийської загальноосвітньої школи, а нині гімназії №7. Життя віддане освіті. Це він завдяки умілому керівництву вивів гімназію на новий, високий ступінь діяльності, про яку знають не тільки в місті, області, а й в Україні. Сліди його роботи надовго залишаться в стінах школи. Підступна важка хвороба перемогла над прагненням жити, працювати, творити.
Ярослав Богданович залишиться в пам'яті кожного як мудрий керівник, генератор інновацій, компетентна творча особистість.
Вічна пам’ять!
Щирі співчуття всім близьким та рідним!
Парастас відбудеться сьогодні о 19:30. Похорон завтра, 25 жовтня, о 13:00. Церква Благовіщення Пресвятої Богородиці, м.Стрий.
Зображення до поточного посту у каналі "Стрийська міська рада" - @stryi_rada
4900
24-10-24 05:54